Has és csíp ő. Szeretném egy mérettel nagyobbra cserélni.

Alakformáló sztreccsfarmer Has-láb-fenék SLIM 13 999 Ft Sztreccsfarmer 8 299 Ft 34-es sztreccs farmernadrág 7 299 Ft Legmenőbb sztreccsfarmer STRAIGHT 6 299 Ft A legmenőbb karcsúsító sztreccs farmernadrág STRAIGHT 9 999 Ft Legmenőbb sztreccs farmernadrág BOOTCUT 6 299 Ft Authentik capri farmernadrág színes szegéllyel 7 299 Ft Legging farmer hatásban 7 299 Ft Komfort.

. Kellemes szövet és praktikus nyílás elöl ideális a klasszikus. Az alsó a has derék és fenék területén fejti ki karcsúsító hatását. Válaszd ki a neked tetsző színt és sítlust akár világos vagy.

XL-es Alakformáló testre simuló kontúr ruha FEKETE színben- Hozd a legjobb formádLassan itt a tavasz és úgy érzed szeretnéd visszanyerni a régi formádSzeretnél top formában tündökölni egy rendezvényen összejövetelen bulibanÍme ez a testformáló ruha amelybe bújva azonnal álomalakot szerezhetsz magadnak és segít abban hogy szexi vonzó és magabiztos légy. Az alakformáló bugyi-k köznapi nevükön hasszorító bugyik a kényes has csípő és fenék részen formáznak és lapítanak hétköznapi viseletre is alkalmasak de ha kényelmetlennek találod akkor is érdemes tartani egy-két karcsúsító hatású darabot a szekrényedben alkalmi ruhákhoz. Optikailag kisebbíti a hasat karcsúsítja a derekat és a csípőt.

A fürdőruha has és fenék mérete jó viszont a felsőmell résznél a gumi nagyon vág. Az ülőmunka nem tesz jót a vázizomzatnak hamar felpuhul minden különösen a derék has csípő és fenék tájékán. A Fehérnemű Szalon internetes választékából hasformáló funkcióval rendelkező harisnyanadrágra tehetsz szert barna és szürke árnyalatokban 1095 forintért.

Alakformáló fürdőruha 7 999 Ft Alakformáló fürdőruhás ruha 1szint 10 999 Ft Háromszög fazonú bikini 2-részes. Alakformáló alsónemű ami azonnal megemeli a feneket miközben lapos hasat és karcsú derekat varázsol. A Felina Silhouette 880823 magas derekú alakformáló bugyi rugalmas anyagból készült amelynek alján áttetsző tüll díszítés teszi fel az i-re a pontot.

Az alakformáló farmerek a legjobb barátaid. Alakformáló leggings A alakformáló leggings nadrág ami segít a tökéletesből még tökéletesebbet varázsolni. XL-es Alakformáló testre simuló kontúr ruha BÉZS színben- Hozd a legjobb formádLassan itt a tavasz és úgy érzed szeretnéd visszanyerni a régi formádSzeretnél top formában tündökölni egy rendezvényen összejövetelen bulibanÍme ez a testformáló ruha amelybe bújva azonnal álomalakot szerezhetsz magadnak és segít abban hogy szexi vonzó és magabiztos légy.

Nagyszerűen tart és takar mellkas csípő fenék. Alakformáló fehérnemű tipusok. Átformálja szinte az egész testet.

Külömböző fajták léteznek a test szinte minden részére derék has has alsó része fenék combok amikor arról van szó hogy be szeretné vonzzani a tekinteteket minden nő pontosan ismeri az adottságait és hiányosságait vagy tökéletlenségeit. Alakformáló felsők és ruhák ingyenes rendelése az ABOUT YOU-n. Ha a fenekét vagy combjait szeretné formálni válasszon alakformáló alsót rövidebb vagy hosszabb nadrágszárakkal.

Magasderekú alakformáló karcsúsító bugyi has derék fenék 42-44 – Alakformáló fehérneműk Top 10 karcsúsító fehérnemű hair will revert back to its normal curl pattern as soon as you shampoo it or are exposed to. TOTAL-SLIM karcsúsító harisnyanadrágnak kö-szönhetően a has a fenék a csípő és a comb vonalai karcsúbbá válnak. Női Alakformáló felsők és ruhák Széles választék Top márkák Ingyenes visszaküldés Utánvétes fizetés.

Alakformáló ruha Alakformáló fehérnemű Speciális fehérnemű Nagyméretű melltartó fürdőruha webshop fehérnemű webshop webáruház. Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez LIMITED. Ha kontúrosabb tónusosabb idomokra vágysz ez az alakformáló.

A Zokni-Harisnya webáruház vékony testszínű modellt ajánl a figyelmedbe 1490 forintért mely karcsúbbá alakítja a has fenék csípő és. A különleges hasleszorító szabása miatt nagyon hatásosan lapítja le a hasat és simítja ki az oldalsó hurácskákat. Air Scuplt magasított alakformáló női alsó hosszabb.

Fedezd fel az innovatív rugalmas anyagból készült farmereinket amik megtartják és kihangsúlyozzák a has a comb és a fenék természetes formáit. MrsFitness Belly Control Long női legging – alakformáló karcsúsító fekete L vélemények. Has és csípő 140 Fenék és combok 17 Egész alak 14 SZŰRÉS.

Hozzáadás a kedvencekhez. Body Breast alakformáló ruhaEz a kényelmes és diszkrét alakformáló tökéletesen illeszkedik a test vonálához és diszkréten formálja az alakot. A Dorina Brigitte magasított derekú alakformáló bugyiban könnyedén letagadhatsz egy méretet.

Húzd fel nyugodtan egy feszesebb ruha alá és. 24 190 Ft Megtakarítás 4 840 Ft 19 350 Ft. Alakformáló és karcsúsító hatású legging magasított derékrésszel.

Használatával azonnal kerekebbnek tűnik a fenék Karcsúbbnak tűnik benne a derék és laposabbnak a has Ruha alatt hordva láthatatlan Tartós légáteresztő lélegző anyagból készült. A mai rohanó világban nem sokaknak van ideje alakformáló testmozgásra így a leggings a legkiválóbb választás. Az alakformáló body vagy ruha az egész test vonalait kisimítja.

Viseld ruhák nadrágok vagy szoknyák alá és tagadj le egy méretet. Az utcára a munkában és a buliban is egyaránt szexi és trendi lehetsz benne.

Leave a Reply